Condicions de contractació

 

1. La reserva es considerarà confirmada una vegada rebem una paga i senyal de 1.000 €.

2. La cancel·lació del banquet, suposa la pèrdua dels imports abonats en concepte de danys i perjudicis.

3. Un mínim del 50 % del pagament total s’haurà de fer 10 dies abans de la celebració, amb aquest termini també s’ha de fer l’entrega de la llista de taules i convidats, si us plau indiqueu la situació de les trones, menús infantils i menús especials.

4. La resta es pot abonar el dia del casament, en efectiu o amb un xec conformat per una entitat bancària.

5. La factura es farà sobre la llista de convidats entregada 10 dies abans, només es permeterà un augment o disminució d’un 5% sobre aquest nombre.

6. Una vegada finalitzat el servei els nuvis tindran mitja hora per a saludar els seus convidats, repartir regalets, etc. Mitja hora més tard començarà el ball, el qual durarà 2 hores sense sobrepassar mai les 21:00h en els serveis de migdia ni les 3:00h de la matinada en el servei de nit.

7. La perllongació de ball i begudes s’haurà de contractar prèviament i tindrà un cost de: 12 € per pers./hora.

8. Si desitjen fer una cerimònia civil el seu cost es: 700 € Inclou: muntatge, 1 celebrants (Jutge), megafonia, tarima, carpa per als celebrants i nuvis, estora vermella, decoració floral, platea de cadires amb pasadis central.

9. Si el nombre de comensals es superior a 150 persones, s’ha de revisar al preu el concepte flors.

10. El client se responsabilitza de qualsevol desperfecte, trencament i altres danys que per raons alienes a l’hotel es puguin produir al propi saló ó a les seves instalacions amb motiu del casament.

11. Els nostres preus inclouen el 10% d’IVA