Comunions a Granollers

celebra la teva amb nosaltres

Organitzem comunions a Granollers

Més de 25 anys creant records

A Ciutat Nuvis, ens encarreguem de la celebració de comunions a Granollers. Si estàs buscant el lloc perfecte per celebrar la teva, ets al lloc correcte.

Gestionem tots els detalls perquè aquest dia tan especial sigui perfecte, des de la decoració fins al banquet, que compta amb diferents opcions adaptades a tots els gustos.

Posem a la vostra disposició diferents espais, des de grans salons fins al nostre preciós jardí, i lo millor de tot, la nostra ubicació es super accesible.

Fes de la teva comunió un esdeveniment inoblidable! Contacta’ns ara i farem que gaudeixis d’un dia perfecte sense preocupacions.

comunions a granollers

aquests són els serveis que oferim per a que las comunions a Granollers
siguien perfectes

 

Banquet

Gaudeix de l’alta qualitat de la nostra cuina. Servei d’aperitius i menú complet que farà la boca aigua a tothom. La millor comunió ha d’anar acompanyat d’un banquet a l’alçada!

boda al aire libre en granollers

Espais

Disposem de salons de diferents mides i un encantador jardí, ideals perquè triïs l’espai que millor s’adapti a les teves necessitats o a la temporada en què vulguis celebrar la comunió.

comunions a granollers

Decoració

Ens encarreguem de decorar l’espai al teu gust. Sabem que la teva comunió és un moment únic i per aixó cuidem tots els detalls de la decoració.

Allotjament

L’Hotel Ciutat de Granollers és un establiment elegant i acollidor, renovat recentment. La millor manera d’allargar la festa sense la preocupació d’haver de tornar a casa.

Parking

Gaudeix de l’alta qualitat de la nostra cuina. Servei d’aperitius i menú complet que farà la boca aigua a tothom. El millor casament ha d’anar acompanyat d’un banquet a l’alçada!

Zona ajardinada

Preciós jardí de 450 metres quadrats. Perfecte per a celebrar la comunió dels mès petit envoltats de familia i amics.

Per què nosaltres

A Ciutat Nuvis comptem amb més de 25 anys d’experiència organitzant comunions, casaments i events multitudinaris. Organitzem tot el que puguis necessitar: local·lització, hospedatge, càtering, decoració.

Gaudeix de les instal·lacions de l’Hotel Ciutat Granollers per celebrar la teva comunió.

comunions a granollers

La comunió és un moment especial i significatiu ple d’emoció i alegria. És un dia en què familiars i amics més propers es reuneixen per celebrar la bellesa de la vida i acompanyar els més petits de la llar. Junts, creen records inoblidables que perduraran al cor de tots. Nosaltres t’ajudem a fer que això sigui possible sense que t’hagis de preocupar dels detalls.

comunions a granollers
omunions a granollers
comunions a granollers